Lid worden

Word ook lid!

Leuk dat je interesse hebt om komend seizoen bij Moestasj te basketballen!! Met ongeveer 90 leden is Moestasj een basketbalvereniging waar sportiviteit en gezelligheid al jaren zeer goed samengaan.

Moestasj bestaat uit 3 dames- en 4 herenteams. We komen uit in bijna alle regionale competities van Rayon Noord. Voor zowel beginnende als gevorderde basketballers is Moestasj de ideale vereniging om samen te trainen, te borrelen en overwinningen te vieren.

Wedstrijden spelen

Je kunt op twee manieren lid worden van Moestasj. Als je het hele seizoen wedstrijden wil spelen, kun je wedstrijdlid worden. Als wedstrijdlid train je twee keer per week en speel je ongeveer 20 competitiewedstrijden. In je team zitten ca. 12 spelers (excl. trainingsleden). De wedstrijden van Moestasj zijn altijd in het weekend (thuiswedstrijden meestal zaterdag). Uitwedstrijden kunnen ook op vrijdag of zondag worden gespeeld.

Liever nog even geen wedstrijden spelen?

Als je in het weekend niet kan en alleen doordeweeks wil basketballen, dan kun je trainingslid worden bij Moestasj. Je traint dan mee bij een vast team, zonder dat je de wedstrijden meespeelt. Ook als trainingslid train je twee keer per week (Dames 3 uitgezonderd). Zeker voor beginnende basketballers is dit een ideale manier om gewend te raken aan de sport, de regels en je teamgenoten. Uiteraard kun je als trainingslid meedoen aan alle activiteiten die er zijn. Graag zelfs!

Activiteiten

Elke tweede donderdag van de maand vindt er een borrel plaats in café Jut&Jul. Deze borrels worden samen met GSBV De Groene Uilen gegeven evenals de feesten die 4/5 keer per jaar plaatsvinden. Naast de vaste borrels en feesten zijn er ook nog andere activiteiten zoals o.a. het jaarlijkse Schiermoessieoog uitje, Moesskiën en de Moestivity. Daarnaast worden er ook regelmatig mixtoernooien georganiseerd.

Actief lid worden?

Lijkt het je leuk om niet alleen te basketballen maar daarnaast ook iets bij te dragen aan de vereniging? Dat kan! We hebben een vijftal commissie waarvoor we elk jaar nieuwe leden zoeken. Het gaat om de volgende commissies: Feestcommissie (Fecie), Toernooicommissie (ToCo), Redactie, SchierSkiCie en Webcommissie. Heb je interesse kijk dan op onze website of stuur een mailtje naar bestuur@moestasj.nl

Aanmelden

Wil jij bij een van onze teams meedoen? Kom gerust langs bij één van de trainingen, want alle teams staan weer open voor nieuwe spelers. Ook zonder ervaring ben je van harte welkom!! Aarzel niet en neem contact op via info@moestasj.nl. Je mag maximaal drie keer gratis meetrainen, daarna dien je je in te schrijven als training- of wedstrijdlid. Wil je je graag meteen aanmelden, download dan hier het aanmeldingsformulier

Contributie

Moestasj is een basketbalvereniging met zeer lage contributie! En doordat we een ACLO-sportvereniging zijn, kunnen we beschikken over uitstekende facilteiten. Om lid te worden van Moestasj heb je daarom wel een ACLO-kaart nodig. Met deze kaart kun je naast goedkoop basketballen, een jaar lang onbeperkt sporten bij de ACLO. Kijk op de site van de ACLO voor alle informatie.

Hieronder worden de contributiebedragen voor het seizoen 2017/2018 per team weergegeven:

Dames 1: € 215,-
Heren 1: € 215,-
Heren 2: € 195,-
Heren 3: € 195,-
Practice member: € 90,

Wil je alvast een kijkje nemen bij Moestasj? Stuur een mailtje naar de secretaris en hij zal je het juiste team en tijden doorsturen, vergeet daarom niet je ervaring door te geven.